0(324) 325 33 00 [email protected]

TOROS ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi Ders Kataloğu

  • Ana Sayfa
  • 2016-2017
  • 2017-2018
  • 2018-2019
  • 2019-2020
  • 2020-2021

Program Bilgileri

Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi Genel Bilgiler Yönetim Program Çıktıları Akademik Personel Ders Programı 1inci Yıl 2nci Yıl Derece Programları Toros Üniversitesi Bilgi Paketi Bologna Süreci Eylem Planı Toros Üniversitesi
3. Dönem Zorunlu Dersleri
BİM Kodu Dersin Kodu Adı Türü Dili T + U + K AKTS Kredisi
70823008 GTE213 HAYVANSAL ÜRÜNLER İŞLEME TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 4 - 4 - 6 7
70823009 GTE215 BİTKİSEL ÜRÜNLER İŞLEME TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 4 - 4 - 6 7
70823010 GTE217 GENEL KİMYA VE GIDA KİMYASI Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 4
70823011 GTE219 GENEL MİKROBİYOLOJİ VE GIDA MİKROBİYOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 4
70823012 GTE221 GIDA ANALİZLERİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 5
70823013 GTE223 GELENEKSEL DÜNYA MUTFAKLARI Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 3

 

 

 

 

 

 

30

4. Dönem Zorunlu Dersleri
BİM Kodu Dersin Kodu Adı Türü Dili T + U + K AKTS Kredisi
70824001 GTE220 MESLEKİ UYGULAMA Zorunlu Türkçe 0 - 40 - 15