# |
|
Program Çıktıları |
1 |
Yetkinlik |
Bilgi ve düşünceleri, değişik perspektiflerden analiz edebilecek, sentezleyebilecek ve değerlendirebilecekler |
|
2 |
Beceri |
Görevlerini, ahlak kurallarını göz ardı etmeden çok boyutlu kalite standartları çerçevesinde yerine getirebilecekler |
|
3 |
Yetkinlik |
Değişik kültürlerin, küresel ve tarihsel perspektiflerin farkında olarak, sürekli ve sorumlu bir davranış sergileme yoluyla topluma hizmet edebilecekler |
|
4 |
Beceri |
Çok sayıda bilim dalından elde edecekleri kavram ve bilgileri bir araya getirerek, değişik bilgi alanlarına erişebilecek, onları karşılaştırabilecek ve eleştirebilecekler |
|
5 |
Yetkinlik |
Uzmanlık gerektiren bir çalışma alanında uzmanlık gösterebilecek ve teori ile pratiği birleştirebileceklerdir |
|
6 |
Beceri |
Türk Dili ve yabancı dil temel dilbilgisi kurallarını tanımlar. En az bir yabancı dilde, Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında literatürü takip edebilecek düzeyde, sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahip olur. |
|
7 |
Yetkinlik |
Disiplinler arası çalışma ve araştırma yapabilme becerisi kazandırmak. |
|
8 |
Yetkinlik |
İçinde bulunduğu örgütün tüm paydaşlarıyla hem sözlü hem de yazılı olarak doğru iletişim ve bilgi aktarımını gerçekleştirecek ve yönetebilecek iletişim becerilerine sahiptir. |
|