0(324) 325 33 00 [email protected]

TOROS ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi Ders Kataloğu

  • Ana Sayfa
  • 2016-2017
  • 2017-2018
  • 2018-2019
  • 2019-2020
  • 2020-2021

Program Bilgileri

Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi Genel Bilgiler Yönetim Program Çıktıları Akademik Personel Ders Programı 1inci Yıl 2nci Yıl Derece Programları Toros Üniversitesi Bilgi Paketi Bologna Süreci Eylem Planı Toros Üniversitesi
3. Dönem Zorunlu Dersleri
BİM Kodu Dersin Kodu Adı Türü Dili T + U + K AKTS Kredisi
70823001 GTE201 SÜT TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 5
70823002 GTE203 TAHIL TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 4
70823003 GTE205 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 4
70823004 GTE207 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 4
70823005 GTE209 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 5
70823006 GTE211 ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ Zorunlu Türkçe 2 - 2 - 3 5
70823007 GTE213 GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ Zorunlu Türkçe 2 - 0 - 2 3

 

 

 

 

 

 

30

4. Dönem Zorunlu Dersleri
BİM Kodu Dersin Kodu Adı Türü Dili T + U + K AKTS Kredisi
70824001 GTE220 MESLEKİ UYGULAMA Zorunlu Türkçe 0 - 40 - 15 30

 

 

 

 

 

 

30